avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Buna ziua .va rog un răspuns ....
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Buna ziua .va rog un răspuns ....

Buna ziua .va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut o mediere la care a făcut parte sotul meu ,reclamanta, avocatul reclamantei , si mediatorul...soțul meu a semnat acea mediere desi se menționa acolo ca sa ajuns la înțelegere parțială acum reclamanta cheamă in instanta pe soțul meu sa consfințească accea mediere si sa revoce înțelegerea ...este vorba de un schimb de imobil pe care l-am făcut eu cu soțul meu si reclamanta ....aceasta mediere sa făcut înainte de proces ..medierea era in dosar iar acum reclamanta spune ca șotul a semnat ca e de acord sai dea imobilu l( adica sa revoce schimbul ) dar nu a fost de acord cu privire la suma ....of e greu sa va explic pe scurt toate ..doar ca procesul sa încheiat noi am obținut o hotărâre judecătoresca cu care am devenit titularii imobilului iar acum după toate il cheamă in instanță pe soțul meu sa revoce schimbul ca el a fost de acord înainte de proces ....pentru aceeași cauza va fi inca un proces??de la consfințire de mediere se anulează ceealaltă decizie ???va rog frumos un răspuns ??
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2021
Adela vadana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adela vadana , utilizator 08:05, 28 Mai 2021
Raspunsul este sa apelati la un avocat care sa vada ce a semnat sotul dvs., ce cere reclamanta si care ar fi solutia avantajoasa pentru dvs.
Desigur ca apelam la un avocat dar dorem inca o opinie ..noi avem o hotărâre ..acum ne vom judeca din nou pentru același lucru inca odată ?pentru ca sotul a semnat aceea mediere înainte de proces ??si după cinci ani ?? Va rog ..taxa accea de timbru oare de ce se cere reclamantei pe valoarea casei si a terenului ??acestea fiind acum pe numele nostru...
Ati mai.postat această întrebare cu ceva timp în urmă.Pana nu va indurati să apelați.la un av nu puteti rezolva problema e complexa, dvs nu stiti sa explicați,fără studiul actelor nu se poate..
Această întrebare nu am mai postat ..e adevărat da am inca câteva întrebări puse si chiar am primit unele răspunsuri la ele si repede si utile. Probabil ați mai mai citit din întrebările mele si mi-ați si răspuns ..situația mea durează de aprox șase ani in această perioada am avut un domn avocat foarte bun care a colaborat bine cu noi si am si avut rezultate bune având in vedere ca nu am încălcat nu nimic legea ci doar am făcut un schimb nepotrivit si neam lăsat conduși de sentimente ..da am mai intrebat pe forum dar probabil întrebarea mea se aseamănă fiindcă e acceasi problemă doar ca in timp ..si eu cred si poate inca multi ca mine ca poate cineva ne îndruma sau ne da o sugestie cum am putea sa rezolvam unele probleme ..poate ca si alții au gândit ca mine desi au avut avocații..da avocatul nostru nea explicat situația si nea îndrumat mereu ..dar ca om va imaginați puțin neliniștea nostra cu care trăim de cinci ani ? Sa încheiat procesul si neam liniștit iar acum vine cu această mediere si zice ca ne scoate din casa ..si noi am investit o suma mare aici ..si stiti pe lângă toate mai șanț sau intervin si alte probleme cum ar fi cele de sănătate grave sau altele si atunci eu ca om am căutat sprijin ..da la dumnezeu ..la familie si la avocați in cazul acesta si mam gândit ca un răspuns la întrebarea mea ma va ajuta cumva !!!!! Mulțumesc ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un răspuns. În urma cu 4 ani soțul meu a asistat la ... Adela vadana Adela vadana Va rog un răspuns. În urma cu 4 ani soțul meu a asistat la o mediere și a semnat acel act dar sa ajuns la o înțelegere parțială actul de mediere e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ..va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut ... Adela vadana Adela vadana Buna ziua ..va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut o mediere însă eu că parte nu am fost prezent doar soțul și reclamanta ..deci am făcut un ... (vezi toată discuția)
Mediere Adela vadana Adela vadana Va rog o lămurire.. Într-un proces civil în care eu și soțul meu santem parati curtea decide în favoarea noastră reclamanta face recurs iar înaltă ... (vezi toată discuția)