avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am un prieten care a comandat de pe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am un prieten care a comandat de pe internet din Olanda ...

Buna ziua!
Am un prieten care a comandat de pe internet din Olanda ciuperci halucinogene. Intre timp si-a dat seama ca sunt ilegale si a incercat sa anuleze comanda si sa ii spuna vanzatorului ca informatiile despre legalitatea ciupercilor in Romania sunt false. Acestia au spus ca nu mai pot anula comanda, deoarece a fost deja predat coletul curierului(ceva serviciu postal din cate am inteles) si au sustinut ca nu au avut probleme niciodata in Romania clientii lor.
Prietenul meu nu stie ce sa mai faca. E foarte speriat. A spus ca nu se va duce sa intre in posesia coletului niciodata.

Ce e de facut? Ce risca? (in contextul in care a incercat anularea comenzii - are salvate mailurile, si pe site-ul vanzatorului sunt informatii complet false. Site care este accesibil oricui pe internet, fiind tradus in mai multe limbi, inclusiv romana).
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:47, 1 Octombrie 2020
Nu-l ridica nici daca-i trimit zece avize. Iar daca il invita pe la parchet/politie, OLIGATORIU merge insotit de un avocat ales de el! Daca-l salta de pe strada, nu declara nimic, indiferent ce i se promite sau cum il ameninta. Ar fi bine sa contacteze un avocat ieri. O sa-l coste niste bani, dar va avea cazierul curat. Inca ceva: domnia si prostia se platesc totdeauna.
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda cumparaturi online Daniel79z Daniel79z Buna ziua , am si eu o nelămurire referitoare la cumpărăturile online de pe site-uri din afara tari, problema sta in felul următor .. Eu am făcut ... (vezi toată discuția)
Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)
Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)