avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am auzit zvonuri in presa locala din Rm.Valcea conform ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am auzit zvonuri in presa locala din Rm.Valcea conform carora ...

Am auzit zvonuri in presa locala din Rm.Valcea conform carora incepand de maine 1 octombrie se vor inchide salile de jocuri de noroc, barurile,restaurantele,cinematografele etc.

Ieri am semnat contractul individual de munca in cadrul unui casino din mall, maine ar fi trebuit sa fie prima mea zi de munca. In caz ca se aplica starea de urgenta din nou la nivel local, eu am dreptul la somaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 1 Octombrie 2020
Detalii despre situatia expusa
[ link extern ]

Trimiterea in "somaj tehnic" este decizia angajatorului ... acesta va dispune sau nu intreruperea sau reducerea temporara a activitatii, fara incetarea raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Angajare in timpul somajului tehnic Ionut_Petre Ionut_Petre Buna ziua, intrebarea mea este, daca compania ma bagat in somaj tehnic pe o perioada de 3 luni, eu ca si angajat, ma pot anagaja la o alta companie in aceste 3 ... (vezi toată discuția)