avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Intr un litigiu de munca, se poate merge mai departe ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Intr un litigiu de munca, se poate merge mai departe de apel,in ...

Intr un litigiu de munca, se poate merge mai departe de apel,in instantele romanesti , daca hotararea este DEFINITIVA? La CEDO se rejudeca fondul, in sensul ca justitiabilul, poate sa invoce orice argument nevalorificat de instante?Daca nu a depus apel in instanta de apel, mai poate sa invoce la CEDO, ORICE ARGUMENT, PROBA, SAU SITUATIE DE FAPT, INTERPRETAREA GRESITA A ȘEGII. ETC. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: romanul11 , utilizator 08:57, 2 Octombrie 2020
La Cedo nu se mai pot invoca noi motive,
Multumesc. Insa, sa inteleg mai bine. Nu se pot invoca alte motive ,decat cele existente in dosar?Sau alte motive decat, cele care ar fi trebuit sa se invoce in apel, dar nu s a facut. Se poate atasa tot probatoriu (documente) in sprijinul argumentatiei la CEDO?
La CEDO nu puteti invoca decat incalcarea unui drept fundamental prevazut in Conventia Europeana a Drepturilor Omului.
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc. Dar se pot anexa documentele , care probeaza acest fapt?Altfel cum ar sti cei de la CEDO, ca s a incalcat un drept?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie catre cedo issidore13 issidore13 Recurs pronuntat in 23.11.2012,atacat cu contestatie in anulare in data de 23.10.2013,contestatie admisa in parte,desfiinteaza in parte decizia de ... (vezi toată discuția)
Procedura cedo si daune pentru calificarea motivelor de recurs ca fiind inadmisibile eagle_free eagle_free Buna seara, Va solicit ajutorul pentru a promova o actiune la CEDO pentru tatal meu, care s-a judecat pentru o actiune in contencios administrativ de ... (vezi toată discuția)
C e d o gabriela8 gabriela8 In situatia in care sunt nemultumita de decizia Curtii de Apel in cazul unui litigiu de munca, exista vreo sansa ca o eventuala cerere a mea adresata CEDO sa ... (vezi toată discuția)