avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare eroare materiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare eroare materiala

In decembrie 2018 am vândut mașina unei prietene. Am fost la primărie, mi-au înregistrat contractul, mi-au scos-o de la impozit.
Din anumite motive, ea nu a înregistrat încă mașina pe numele ei și mă roagă să modific contractul, în sensul că la cumpărător să trec firma ei. Doar că tantile de la primărie nu vor să modifice. Spun că au trimis deja contractul la administrația de care aparține cumpărătoarea și că ele nu mai pot face nimic. Chiar nu mai pot face nimic? Vreo rectificare eroare materiala, ceva ...
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:33, 1 Octombrie 2020
Păi nu e o eroare materială, ci modificarea cumpărătorului și implicit a proprietarului.
Doamna nu are decât să își inmatriculeze masina pe numele dansei, apoi să facă un contract de comodat cu firma respectiva.
Nu o poate inmatricula pe persoana fizica, ci doar pe firma, de aia vroiam sa facem modificarea asta.
De ce nu o poate înmatricula pe persoană fizică?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru autoturism cristidas cristidas Salut, Am urmatoarea problema: Am cumparat o masina pe persoana fizica pe 12.07.2007 iar pe data de 09.08.2007 am inmatriculat-o pe numele meu, pana la acea ... (vezi toată discuția)
Help!!!!!!!!!!! ot20mat ot20mat Situatia premisa> Persoana fizica, denumita in continuare PF cumpara si plateste 3 masini pe care ulterior le inmatriculeaza pe numele unei SRL apartinand ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)