avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor pentru incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor pentru incalzire

Buna ziua ,


As vrea sa va intreb in ce consta acest ajutor in cazul familiilor care locuiesc la bloc si sunt contorizate apa calda si caldura (apometre/repartitoare )?

Acest ajutor este doar pentru incalzire (in cerere se face mentiunea "ajutor pentru incalzirea locuintei " ) , dar in lege se speifica faptul ca ajutorul se acorda pentru energia termica (aceasta insemnand apa calda -in fond si caloriferele folosesc tot apa calda -)

Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:03, 22 Decembrie 2009
dar in lege se speifica faptul ca ajutorul se acorda pentru energia termica


Art. 5. - (1) Familiile şi persoanele singure cu venituri reduse, care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat, beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei prin compensarea procentuală a valorii efective a facturii la energie termică, denumită în continuare compensare.

In lege spune "care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat"


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea consumurilor de energie termica în condominiu dumitruivascu1941 dumitruivascu1941 Buna ziua, 1) Va rog sa-mi precizati daca ORDINUL nr. 343/2010 (*actualizat la data de 29 iulie 2010*) publicatã în MONITORUL OFICIAL nr. 528 din 29 ... (vezi toată discuția)
Contorizarea individuala a apartamentului aradora2 aradora2 Buna ziua! As avea o intrebare. Mama este pensionara si locuieste la bloc. Acum cativa ani apartamentul a fost obligatoriu contorizat. Acum va avea loc o ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire ramonaramona ramonaramona Buna ziua, va rog sa ma lamuriti la aspectul pentru ajutor incalzire...momentan nu lucrez, si am incheiat colaborarea cu societatea la care am fost angajata ... (vezi toată discuția)