avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca un parinte lucreaza in sistemul national de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca un parinte lucreaza in sistemul national de aparare, iar ...

Daca un parinte lucreaza in sistemul national de aparare, iar celalalt parinte la privat, se poate ca parintele bugetar sa fie platit, in conditiile in care celalalt parinte nu solicita zile libere de la firma unde lucreaza?....
Multumesc!
Astept cu nerabdare un raspuns, pentru ca cei care conduc finanatele Armatei , spun ca NU platesc daca nu lucreaza ambii parinti in sistemul narional de aparare!!!!!!!

Alte discuții în legătură

oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. eu lucrez la privat și nu pot beneficia de zile ... Georgiana CT Georgiana CT Bună ziua. Eu lucrez la privat și nu pot beneficia de zile libere plătite. Pot solicita 75 % spor la salariu sau numai cei de la stat au dreptul? Menționez ... (vezi toată discuția)
Referitor la oug 147/2020: daca eu lucrez in sistemul sanitar ... tincuirina tincuirina Referitor la OUG 147/2020: daca eu lucrez in sistemul sanitar si sotul realizeaza venituri impozabile sin activitati independente, pot beneficia de o majorare ... (vezi toată discuția)