avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... constructie peco si tersa in apropierea locuintelor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

constructie peco si tersa in apropierea locuintelor

Buna ziua ,ma confrunt cu o situatie dificila.In apropierea casei mai exact la o distanta de 3,2 metri este construit un peco,Gardul se invecineaza cu mine pe o lungime de 20 metri.Gardul celor de la peco este din plasa ,mai nou au amenajat si o terasa bar,au pubele de gunoi depozitate ,galagie foarte multa cand se aduna pe tersa nu mai zic de mirosul de carburant.Vreau sa intreb daca sunt la distanta legala de casa?sunt constient ca nu vor muta peco dar macar sa ii oblig pe cale legala sa monteze un gard fonoabsorbat si fara plasa pentru a nu sta toata lumea sa se uite in curtea mea,multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
mitika255, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:28, 3 Octombrie 2020
Puteti sesiza DJSP (legat de amplasament, respectarea normelor sanitare la depozitare gunoi, noxe existente), DJSV (legat de depozitare gunoaie, pericol sobolani/ soareci), ISU - pompieri (legat de amplasament, distante de siguranta), Agentia de mediu (pentru poluare) si politia (pentru tulburarea linistii publice prevazute in Legea nr. 61/ 1991 republicata), in scris cu nr. de inregistrare/ data, legat de amplasament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghene de gunoi Elena Pro Elena Pro Buna. As avea o intrebare. Eu locuiesc la etajul 1 al unui bloc. La parter a fost infiintat magazinul Profi,care in unul din spatii,care vine exact sub ... (vezi toată discuția)
Amplasare ghena gunoi Vlad svb Vlad svb Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu de 16 apartamente si in acest ansamblu exista 2 posibilitati pentru zona de depozitare a ghenei de gunoi care niciuna nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc la sat, la curte si de curand langa noi s-a ... roxana3l3na roxana3l3na Buna ziua! Locuiesc la sat, la curte si de curand langa noi s-a instalat cu acordul primariei un asezamant pt santier (bascule masini mari, cara si depoziteaza ... (vezi toată discuția)