avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Acum o saptamana am fost oprit de politie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Acum o saptamana am fost oprit de politie si testat ...

Buna ziua.
Acum o saptamana am fost oprit de politie si testat cu aparatul etilotest,iar rezultatul fiind 1.64. Mentionez ca eu nu am consumat nimic alcool in 24 de ore( iar cu 24h inainte consumasem 3 beri la 0.5, 5% alcool), de asemenea rezultatul probei la sange fiind 0! Fiind plimbat de la o institutie la alta si nevand nici un raspuns concret decat sa astept, permisul meu fiind suspendat dosarul penal inceput. As dori sa dau politia romana in judecata, ce sanse am sa castig?
Daca rezultatul probelor biologice este 0, se dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ieri dimineață la 9:30 am fost oprit de un echipaj ... Vali95 Vali95 Bună ziua! Ieri dimineață la 9:30 am fost oprit de un echipaj de poliție, iar testul cu etilotestul a rezultat o îmbibație de 0,42 în aerul expirat. ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan pricopev pricopev Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii). In decursul a 20 min ... (vezi toată discuția)
Alcolul la volan bozomala24 bozomala24 Buna ziua. AS vre sa stiu ceva : dupa 2 beri baute, la 0.5 l , se poate sa-ti iasa in fiola 0.44 . Am suflat in aparatul etilotest dupa aproximativ 2 ore de ... (vezi toată discuția)