avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara sunt divorțat la notar și ma custodie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara sunt divorțat la notar și ma custodie comuna asupra ...

Buna seara sunt divorțat la notar și ma custodie comuna asupra copilului stabilită la notar.Intrebarea mea,este daca fosta soție are dreptul sa posteze poze cu copilul nostru cu diferite persoane fără acordul meu. Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vreti sa va ceara acordul inainte de a posta cate o poza ? Persoanele alea cu care e pozat copilul cine sunt , de nu vreti ca fie postat copilul in aceeasi poza cu ele ?
Care e problema de fapt ? compania acelor persoane sau poza publica? De ce anume va deranjeaza ?
Daca va cerea acordul vi l-ati fi dat ?
Daca tineti neaparta, puteti sa solicitati mamei sa le stearga de pe retelele unde le-a postat , iar daca nu doreste, o puteti da in judecata.
Dacă aveți vreun motiv, puteți să-i cereți fostei soții să șteargă pozele și să nu mai posteze altele pe viitor.
Daca raspundeti la intrebarile colegei de mai sus, poate vom avea un sfat, ceva. Momentan nu cunoastem cine si de ce va deranjeaza. Situatiile nu sunt toate la fel, trebuie sa o intelegem pe a dv. ca sa va raspundem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografii pe facebook minor de 8 ani fara acordul mamei ! buna ... adinaemyly adinaemyly FOTOGRAFII PE FACEBOOK MINOR DE 8 ANI FARA ACORDUL MAMEI ! BUNA ZIUA! AM O INTREBARE ... COPILUL MEU DE 8 ANI APARE IN FOTOGRAFII PE FACEBOOK POSTATE DE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am un copil minor,st divortat și am custodie comuna ... floriano1985 floriano1985 buna ziua.Am un copil minor,st divortat și am custodie comuna cu mama copilului.Intrebarea mea este:actualul bărbat cu care este fosta soție are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Postare poze online fara acordul meu Gruntaana Gruntaana Bună . Ce pot sa fac în situația în care sunt postate poze cu mine fără acordul meu pe un blog iar administratorul nu vrea sa le șteargă? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)