avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatii de proprietari

Avem in cadrul asociatiei un conflict intre vechiul administrator si noul adminstrator! Vechiul administrator a renuntat anul trecut si a predat totul noului adminstartor.Mentionez ca noul administrator are atestat de condomniu, avand si firma de prestari servicii catre asociatiile de proprietari.Noul adminstrator a cautat in arhiva si a gasit cateva probleme.Mentionez ca toate serviciile sunt individuale, numai liftul pe scara si curentul se plateste pe asociatie.Intrebarea mea este , are voie noul administrator sa faca asa ceva? In nume propriu?El este de cca 1 an la noi.Vrea sa angajeze un expert contabil, sa cheme pe cei de la finante sa verifice toate situatiile!Are voie fara acordul proprietarilor?Eu consider ca face un abuz!
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2020
albu67, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 06:06, 5 Octombrie 2020
Poate face asta, daca exista o hotarire generala, care da administratorului acest drept:
Articolul 65
Ca urmare a hotararii adunarii generale a asociatiei de proprietari, administratorul, conform contractului de administrare si in baza imputernicirii acordate de adunarea generala a asociatiei, poate negocia contractele de furnizare/prestare a serviciilor intre furnizori/prestatori si asociatia de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorii nu pot folosi banii asociației dacă nu au la bază o hotărâre anuală a adunării generale (dacă nu a existat nicio adunare generală, nici salariile nu se pot cere) ! flory_mr flory_mr Atenție ! Administratorul nu poate utiliza în niciun fel banii Asociației de Proprietari, fără să aibă la bază o hotărâre scrisă a Adunării ... (vezi toată discuția)
Anulare p.v. ale adunarilor generala a asociatiei de proprietari solo.mio solo.mio As. de proprietari este data in judecata si se solicita anularea tuturor p.v. ale adunarilor generale sub motivul ca acestea nu au fost convocata in mod ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare ad. gen.neafisare pv ad gen. contsters111 contsters111 Presedintele asociatiei de proprietari nu a facut cunoscut procesul verbal al Adunarii Generale din luna martie. Cum refuza sa primeasca cereri , sa prezinte ... (vezi toată discuția)