avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O noua fapta in perioada termenului de incercare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O noua fapta in perioada termenului de incercare

Buna seara. Pentru refuzul recoltarii probelor biologice am primit in data de 25 nov 2017 condamnarea la 8 luni de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsi sub supraveghere pe un termen de supraveghere de 2 ani. In data de 10 nov 2019 am condus baut, pe drumuri comunale avand o alcolemie de 1.02 la etilotest si 2.26 la sange in prima proba iar la a doua 2.06. Daca a doua fapta s-a comis in perioada termenului de incercare ce condamnare pot primi acum? Imi va da cu executare sau pot cere amenda penala sau altceva? E vreo sansa de scapare? Multumesc si va rog dati-mi un raspuns
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2020
BiaByanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: BiaByanca , utilizator 12:23, 5 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O alta suspendare este exclus. Agajati-va avocat care sa studieze dosarul si sa va acorde asistenta juridica.
Imi puteti recomanda un avocat bun din Craiova? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probatiune marinescu112233 marinescu112233 Buna,daca intr-o condamnare cu suspendare sub supravegere nu se achita prejudiciul in cauza se poate revoca suspendarea. (vezi toată discuția)
Risc sa fiu privat de libertate? MihaelaPostica MihaelaPostica Sunt in termen de probatiune pe 3 ani..o luna in urma am incalcat legea si mi-a fost deschis alt proces pe numele meu..risc sa fiu privat de libertate sau nu (vezi toată discuția)
2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)