avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna dimineata Sa ma lamureasca si pe mine cineva daca ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna dimineata Sa ma lamureasca si pe mine cineva daca poate,va ...

Buna dimineata

Sa ma lamureasca si pe mine cineva daca poate,va rog.
Am o colega a carei fiica a intrat in contact cu un coleg de scoala , depistat pozitiv la testul de Corona virus.Fiica acesteia, desi a fost testata si i-a iesit negativ, trebuie sa stea in izolare 14 zile .Din cate stiu eu, si parintii acesteia , adica colega mea si sotul ei, ar trebui sa stea in izolare 14 zile.

Multumesc pt eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: alina5ram , utilizator 08:09, 5 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu stiti bine. daca era asa si dvs trebuia sa ramaneti in izolare ca mama, colega cu dvs a intrat in contact cu fiica... Nici fiica lor nu vad de ce i s-a zis sa stea in izolare 14 zile , poate repeta testul si daca e negativ si peste 7 zile de la primul rezultat, poate iesi.
Familia elevului pozitiv trebuie sa intre in izolare.
ar trebui sa intrebati la dsp daca va raspund si sa speram ca si stiu sa raspunda.
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator
pai fiica a intrat in contact cu persoana respectiva... sa nu uitam de perioada de incubatie...
pe site-ul celor de la dsp apare foarte clar , persoanele care sunt membrii de familie ai unei persoane care a intrat in contact cu o persoana depistata pozitiv, trebuie sa stea in izolare timp de 14 zile...

gi-jane2 a scris:

nu stiti bine. daca era asa si dvs trebuia sa ramaneti in izolare ca mama, colega cu dvs a intrat in contact cu fiica... Nici fiica lor nu vad de ce i s-a zis sa stea in izolare 14 zile , poate repeta testul si daca e negativ si peste 7 zile de la primul rezultat, poate iesi.
Familia elevului pozitiv trebuie sa intre in izolare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)
Contact indirect covid Anne Georgelin Anne Georgelin Buna ziua, Ce faceti cu angajatii care ai caror copii au intrat in contact cu alti copii testati pozitiv, la scoala ? Ii lasati sa lucreze de-acasa ? ... (vezi toată discuția)