avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Activitatea în câmpul muncii dintre anii 1978-2011 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Activitatea în câmpul muncii dintre anii 1978-2011 se poate ...

Activitatea în câmpul muncii dintre anii 1978-2011 se poate obține din Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:16, 5 Octombrie 2020
Nu....revisal-ul este folosit mai mult din august 2011.

Până la 01.01.2011, dovada vechimii în muncă se face cu carnetul de muncă. După cu adeverințe de vechime eliberate de către angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca neinregistrat in revisal danaflo danaflo Buna ziua. In perioada 08.2005-08.2006 am lucrat la o firma x, cu contract de munca, insa nu mi-au deschis carte de munca. La plecare, mi-au dat o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Cfs urile neon butterflies neon butterflies Trecerea cfs urilor in carnetul de munca este obligatorie? unde se prevede? (vezi toată discuția)
Pentru o constituire a vechimii in munca, ar fi de dorit ca angajatul ... Annie2468 Annie2468 Pentru o constituire a vechimii in munca, ar fi de dorit ca angajatul sa pastreze revisalul de la fiecare loc de munca in parte, alaturi de adeverinte? ... (vezi toată discuția)