avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Neexecutare contract prestari servicii Buna ziua! Ma ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Neexecutare contract prestari servicii Buna ziua! Ma puteti ajuta ...

Neexecutare contract prestari servicii
Buna ziua!
Ma puteti ajuta va rog cu sfaturi in urmatoarea situatie?
In iulie 2020 am semnat un contract de prestari servicii "constructie casa" cu o societate (eu sunt PF). Termenul contractual de finalizare al lucrarii era 01 Sept 2020. In acest moment casa este ridicata doar la jumatate din ceea ce era specificat in contract. Intregul demers a fost deosebit de greoi, o zi veneau muncitorii, o zi nu, dupa care veneau o saptamana da, una ba. Pana in acest moment am semnat 2 aditionale de prelungire, ultimul va expira in 01 Noiembrie. Au trecut 2 sapt de cand am semnat, nu a venit nimeni la casa sa munceasca. Vreau sa fac un denunt/plangere, orice as putea sa fac ca acest om sa isi duca la indeplinire contractul. Am platit in plus fata de ce trebuia pana in acest moment al constructiei 3.000 eur, pe care mi-e teama ca nu ii vom mai vedea inapoi (si cu casa neterminata), motivele pentru care cerea banii fiind de genul, nu am cu ce sa achit caramida, tb sa dau avans la tabla de pe acoperis s.a.m.d. Ce variante am?
Am verificat ieri societatea pe site Mfinante si am constatat cu stupoare ca la 25 Sept si-a declarat SUSPENDARE ACTIVITATE.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:06, 5 Octombrie 2020
Buna ziua!
Puteti formula o somatie solicitandu-le indeplinirea obligatiilor contractuale, in caz contrar urmand a solicita rezilierea cu repunerea partilor in situatia anterioare si daune interese!
Desigur, ati putea formula plangere penala si pt inselaciune insa dureaza mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie locuinte nelu.balici nelu.balici In anul 2005, 241 persoane, in calitate de beneficiari, am semnat individual contracte de constructie cu Antreprenorul General \"S.C.South PacificConstructii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua... unde as putea reclama o firma de construcții ca ... Adyy0102 Adyy0102 Bună ziua... Unde as putea reclama o firma de construcții ca nu a terminat construcția conform contractului de prestări servicii... Pana acum am făcut 3 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract apdrp masura 112 si restituire avans lemontee lemontee A fost incheiat un contract pt. Masura 112 - APDRP, pentru intocmire si depunere documentatie.Insa, timp de 1 an de zile, desi documentele necesare au fost ... (vezi toată discuția)