avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducator autorizat - act propriu
Discuție deschisă în Traduceri

Traducator autorizat - act propriu

Traducator autorizat - act propriu

Buna ziua!

Daca sunt in posesia unei autorizatii de traducator eliberata de Ministerul de Justite am voie sa traduc eu un document eliberat de o autoritate straina, pe care sa il prezint unui notar, fara a fi inregistrata drept PFA, la ANAF si restul, intrucat e vorba de un singur document.

Va multumesc pentru sprijin!
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2020
Ellie4, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:46, 6 Octombrie 2020
Daca obtineti orice venit, acesta trebuie declarat la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Depunerea dosarului pentru obþinerea autorizaþiei de traducãtor Endelus Endelus buna ziua, printre actele necesare la dosar este mentionat si \"o taxa judiciara de timbru in valoare de 19 ron pentru fiecare limba pt care se solicita ... (vezi toată discuția)
Traducãtorul autorizat ºi administraþia financiarã emma_imn emma_imn Buna ziua, fiind de curand traducator autorizat, am fost saptamana aceasta la administratia financiara sa solicit eliberarea codului de identificare ... (vezi toată discuția)