Buna seara,am următoarea problema si va rog sa ma ajutati.Am o angajată din 05.08.2029 pe un P.F.A. pt care am transmis revisalul iar la date angajator am trecut CNP in loc de CIF.Prima declarație 112 am transmis o In septembrie si am trecut CIF-ul pentru PFA si plata obligațiilor s-a facut pe CIF.In data de 07.09.2020 angajata a născut si a intrat în cobcediu post natal de 42 de zile după care va intra în concediu ingrijire copil.Intrebarea mea este cum pot sa modific revisalul de pe CNP PFA pe CIF PFA asa incat sa nu aive probleme la întocmirea dosarului pentru Indeminizatie crestere copil .Mentionez ca am incercat sa corectez datele angajator dar nu imi permite revisalul.Va rog sa-mi dati o soluție, va multumesc anticipat
Buna ziua,
asa dori sa imi spuneti va rog daca a fost ok transmiterea revisalului prin modificarea Cnp-ului si scrierea Cui_ului de la PFA si daca ati putut transmite in baza aceluiasi utilizator de revisal si cu aceiasi parola sau a fost nevoie de alta parola? Deoarece intampin aceiasi problema sesizata de ITM dupa 3 ani de cand tot transmit revisal pe CNP si nu am primit inca solutia de corectare. Multumesc.
Nu se poate transmite online , intrucat sunt date schimbate ... mergeti la ITM, asa cum v+am explicat in celalat topic, si solicitati o noua parola pe cif.