avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Aș dori să aflu dacă se pot uni două ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Aș dori să aflu dacă se pot uni două proprietăți ...

Buna seara!
Aș dori să aflu dacă se pot uni două proprietăți pe un singur CF?
O proprietate reprezintă casa moștenită de la părinți iar celaltă proprietate este lipită de casa moștenită și este cumpărată de unul din moștenitorii primei proprietăți.
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2020
sucice, utilizator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 05:54, 6 Octombrie 2020
Dacă acel „unul” (cumpărător al primei proprietăți) va deveni și proprietarul exclusiv („unul”) asupra proprietății moștenite (ca efect a partajului), atunci le va putea alipi. Altminteri, nici n-aș vrea să știu dacă se poate, căci ar ieși o încurcătură ...
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alipire/dezlipire buna seara! nu ma pricep, de asta si intreb, ... Mz11 Mz11 ALIPIRE/DEZLIPIRE Buna seara! Nu ma pricep, de asta si intreb, un teren dezlipit in 2 loturi (fiecare cu o casa pe el) dezlipit in 2017, se mai poate alipi ... (vezi toată discuția)
Partaj sau vanzare sisjsnsm sisjsnsm Buna ziua. Suntem 3 mostenitori pentru o garsoniera si unul doreste sa o cumpere de la ceilalti 2. Este mai ok sa facem contract de vanzare cumparare sau ... (vezi toată discuția)
Proprietate cristofer cristofer Bună seara, stau într-o casa în Comuna Folteşti, Judeţul Galaţi de 40 de ani, la care în toată perioada aceasta am platit toate dările posbile către ... (vezi toată discuția)