avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua. Acum o lună am avut un accident cu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua. Acum o lună am avut un accident cu victime în care ...

Bună ziua. Acum o lună am avut un accident cu victime în care celălalt șofer a fost de vină. Victima a fost tot la el în mașină, în mașina mea, în care mă aflam eu (șofer), soția și copilul de 1 an, nimeni nu a pățit nimic. La momentul respectiv a venit poliția și a constatat accidentul, iar eu am primit pe loc o autrizație de reparație în care erau trecute daunele vizibile ale mașinii și atât. Eu am reparat masina prin polița CASCO cu regres RCA din ce mi-a explicat inspectorul care a deschis dosarul de daună. În accident a fost avariat și un scaun de copil, iar acesta nu era inclus în asigurarea CASCO, iar pentru aceasta am fost îndrumat de inspector să deschid dosar separat direct la asiguratorul celuilalt. Scaunul se afla, evident, în mașină în acel moment cu copilul în el. Problema este că această firmă de asigurări nu vrea să deschidă un dosar pentru că zice că nu am nici o dovadă că scaunul s-a aflat în mașină la momentul accidentului. Mi-au zis că scaunul trebuia trecut pe autorizația de reparație ca să îl poată lua în considerare. La momentul respectiv i-am atras atenția polițistului și de scaun, dar mi-a zis că nu se trece pe acea autorizație. Ce altceva pot face pentru a-mi recupera banii? Este un scaun destul de scump pe care nu l-am folosit nici 2 luni. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 10:33, 7 Octombrie 2020
Depuneți o petiție la BAAR. Dacă nici așa nu se rezolvă, rămâne doar calea instanței civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto fara victime FLORIN.1 FLORIN.1 Buna seara! am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un accident rutier... am lovit cu masina un parapet producand avarii ... (vezi toată discuția)
Cum se poate grabi obtinerea autorizatiei de reparatie de la politie? Cristina I. Cristina I. Buna ziua si Hristos a inviat! Se da urmatoarea situatie: s-a deschis un dosar de dauna auto in urma cu aproximativ un an. La acest dosar s-au depus toate ... (vezi toată discuția)
Dauna auto rca bodale bodale Buna ziua, Masina mea a fost implicata intr-un accident auto. Vinovatul are polita la Carpatica Asigurari iar firma de asigurari prezinta un deviz reparatie ... (vezi toată discuția)