avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Medicina muncii este obligatorie pentru o ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Medicina muncii este obligatorie pentru o Intreprindere Individuala ...

Medicina muncii este obligatorie pentru o Intreprindere Individuala (frizerie) la care lucrez doar eu? Nu am angajati. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: paultrefu , utilizator 17:45, 12 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti angajati si nici dvs. nu sunteti angajat, nu este necesara examinare medicala prevazuta de HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor.
Starea dvs. de sanatate este supravegheata de medicul de familie prin analizele si consultatiile pe care le faceti (in mod normal, anual).
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces al companiei la analizele medicale Razvanov Razvanov Salut, Compania la care lucrez ne-a oferit un pachet medical la Medicover. Am folosit diverse beneficii ale pachetului si sunt interesat sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli fisa medicala Anngellicca Anngellicca Bună ziua!! Lucrez la un cabinet medical privat și as dori sa știu dak cheltuielile anuale pt fisa medicala și analizele obligatorii trebuie decontate de ... (vezi toată discuția)
Diagnostice inapt de munca MarinaMarin1 MarinaMarin1 Va rog sa ma ajutati cu lista diagnosticelor utilizata de medic cand elibereaza adev INAPT de munca, document necesar la angajare. Multumesc. (vezi toată discuția)