avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua daca stau in casa bunicilor cu sotia si cei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua daca stau in casa bunicilor cu sotia si cei 4 copii ...

Buna ziua daca stau in casa bunicilor cu sotia si cei 4 copii minorii tata si mama mea ma pote scoate afara din casa. Mentionez ca nu este facuta succesiune dupa bunici ei fiind morti tata mai avand 3 fratii si eu avand adresa pe casa bunicilor
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:58, 8 Octombrie 2020
Se poate solicita evacuarea doar de catre propriatrii cu acte ai imobilului. Daca imobilul a fost al bunicilor si in lipsa succesiunii dupa acestia, parintii dvs nu vor avea calitate procesuala activa pt o astfel de actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire- succesiune nedezabatuta- ma poate evacua din imobil? nelutus78 nelutus78 Am o problema locuiesc in casa buniciilor care sunt decedati. Mentionez ca acestia nu au avut acte pe imobil iar tatal meu vrea sa ma scoata afara din imobil. ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirilor se face in ordinea deschiderii lor? cleopatramao cleopatramao Buna seara. Bunica a decedat in 1995. Dupa ea au decedat si cei trei fii. Toti fiii au cate doi copii. Verii mei au dezbatut succesiunile unchilor mei ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire CatalinT1979 CatalinT1979 Buna ziua, Va rog sa imi oferiti cateva informatii legate de o mostenire. Este vorba despre casa bunicilor mei din partea tatalui. Bunica este decedata din ... (vezi toată discuția)