avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ..despagubire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

..despagubire

Sant membru al unei Casa de Ajutor Reciproc de mai multi ani.In urma cu un an am cerut restituirea banilor depusi pe baza de contracte.Contractele au expirat,am solicitat sa mi restituie sumele depuse., dar nu vor sa dea banii inapoi,nici dupa mai multe solicitari scrise si discutii personal cu presedintele asociatiei.Va rog sa mi dat indrumare pentru solutionarea problemei mele.V a multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:49, 8 Octombrie 2020
Topicul dv nu face obiectul legislatiei care guverneaza infiintarea,organizarea si functionaarea asociatiilor de proprietari,dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare
Solicitati prin mesagerie privata administartorilor sau moderatorilor d epe forum sa mute topicul la sectiune specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog sa ma ajutați cu următoarea speța: asociație ... cmorary cmorary Buna ziua Va rog sa ma ajutați cu următoarea speța: Asociație părinți la liceu înființata in 2006, dar din câte am înțeles de la conducerea ... (vezi toată discuția)
Buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera ... Alexandrugh Alexandrugh buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera video pentru monitorizarea treficului sa o folosesc cand am acidente fara acordul stb (vezi toată discuția)
Prestator servicii ambulant, autorizatii artistMariaP artistMariaP Buna ziua! As dori sa lucrez pe perioada verii ca prestator servicii (pictura pe fata) insa sunt doar persoana fizica. Intrebarea mea este: pot lua ... (vezi toată discuția)