avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua. Acum cinci zile am făcut o cerere de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua. Acum cinci zile am făcut o cerere de reziliere a ...

Bună ziua. Acum cinci zile am făcut o cerere de reziliere a unui abonament TV. La Telekom. Am primit e-mailul de confirmare și astăzi am fost sunată de un operator care mi-a spus că trebuie să returnez echipamentul închiriat. Menționez că anul trecut am făcut o cerere de schimbare a riseiverului pentru că nu prindeam canalele HD. Când mi-a fost adus riseiverul cel nou, nu mi-a fost cerut cel vechi, prin urmare, l-am aruncat. Acum mi se spune că până nu returnez cele două riseiver uri nu va fi realizat contractul.
Am impresia că totul este intenționat ca să nu poți să te rupi de ei niciodată.
Ce să fac? Voi fi obligată să rămân legată de ei la infinit?
Cel mai recent răspuns: Mneacsu , utilizator 21:24, 27 Noiembrie 2020
depuneti cererea de reziliere prin posta cu confirmare de primire. odata primita trebuie sa o solutioneze.fac asta tocmai ca va duceti la ei desi sunt doua chestiuni separate
Rezilierea nu are legatura cu echipamentul.
Probabil ca va trebui sa le achitați banii pe aparat.
Vedeti contractele.


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Rezilierea nu are legatura cu echipamentul.
Probabil ca va trebui sa le achitați banii pe aparat.
Vedeti contractele.

Bună seara! Am primit ultima factură care mi se pare exagerat de mare având în vedere că în contract nu scrie valoarea echipamentului ca să nu mai vorbim că, acel reciver era de acum șapte ani. Suma este de 242 RON.
Cum aș putea verifica dacă aceasta este valoarea reală a receiveru-ului?
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)