avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .As dori sa stiu la oras se pot creste gaini ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .As dori sa stiu la oras se pot creste gaini si câte ...

Buna ziua .As dori sa stiu la oras se pot creste gaini si cite este permis daca persoana locuieste cu alte famili in aceeasi curte .

Alte discuții în legătură

Cocoși și găini în oraș - este legala cresterea pasarilor de curte in oraș? ... Marinella7 Marinella7 Bună ziua . Este legala cresterea pasarilor de curte in oraș? Sunt înconjurată de gainile si cocoși vecinilor . Găinile ca găinile dar cocoșii fac ... (vezi toată discuția)
Baza legala pt. cresterea si comercializarea pasarilor de curte vasiluca claudia vasiluca claudia Buna ziua! Locuiesc la oras si as dori sa stiu care este cadrul legal pentru cresterea si comercializarea gainilor si a derivatelor acestora(oua pt. consum,oua ... (vezi toată discuția)
Cresterea gainilor in oras amavrancea amavrancea Buna ziua Locuiesc la curte in orasul Bucuresti pe o sosea principala. Vecinul din fata mea creste pasari la o distanta de 12 metri de geamurile mele. Aceasta ... (vezi toată discuția)