avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Pentru luniile Iunie si Iulie firma a primit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Pentru luniile Iunie si Iulie firma a primit ajutorul ...

Buna ziua

Pentru luniile Iunie si Iulie firma a primit ajutorul de stat, 41,5% cu conditia platiilor contributiilor angajatiilor care au fost in somaj tehnic. Pentru luna August, nu am primit ajutorul de stat deoarece cei de la AJOF sustin ca , contributiile trebuie platite dupa toti angajati si nu numai dupa cei care au fost in somaj tehnic.
In lege nu este specificat ca o firma sa primeasca ajutorul de la stat, 41.5 %, trebuie sa plateasca contributiile dupa toti angajati sau numai dupa angajati care au fost in somaj tehnic.
Este legal ca pentru ultima luna sa ceara plata sumei declarate in D112 pentru obtinerea ajutorului pentru luna August?
De ce a fost acceptata plata partiala pentru primele 2 luni si acuma vor toata suma?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: GalLacika , utilizator 14:54, 12 Octombrie 2020
pentru ca a trecut termenul pentru care se putea face plata partiala
Firma a virat pana la data de 25 Septembrie contributia pentru luna August dupa angajatii, care au fost in somaj tehnic, ca si in luniile anterioare, dar de data asta ajofm solicita plata contributiei tuturor angajatiilor nu numai pentru cei care au fost in somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am avut in somaj tehnic tot personalul din departamentul ... twinklestar357 twinklestar357 Buna ziua. Am avut in somaj tehnic tot personalul din departamentul administrativ in perioada 16.03 - 12.06. Am intrebat la AJOFM daca pot sa depun si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in 2020 am fost de mai multe ori in somaj tehnic, ... uca2015 uca2015 Buna ziua, in 2020 am fost de mai multe ori in somaj tehnic, pt care mi s-au retinut contributiile pentru CAS si CASS. Am verificat stagiile de cotizare ... (vezi toată discuția)
În ce privește decontarea sumei de 41.5 % din salariu pentru ... Chloej Chloej În ce privește decontarea sumei de 41.5 % din salariu pentru angajații care au beneficiat de șomaj tehnic, obligația angajatorului de a nu înceta ... (vezi toată discuția)