avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim va creste din 2021 ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim va creste din 2021 ?

Buna ziua,

Pe mai multe site-uri financiare am citit despre marirea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2021.
Iata un exemplu: [ link extern ]

As dori sa aflu daca este adevarat in primul rand si care este parerea dvs.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 13 Octombrie 2020
Detalii
Proiect de Lege pentru completarea art.164 din Legea nr.53/2003 - Codul muncii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene - lavanda CristinelI CristinelI Buna seara! As dori sa aflu mai multe detalii concrete despre masura 112 pentru instalarea tinerilor fermieri. Am tot citit pe internet, dar este putin cam ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - modificari abrogari codulmuncii codulmuncii Am inteles ca se modifica ceva la codul muncii (initiativa legislativa de modificare si completare a legii 53/2003) de la 1 februarie 2013 si ca se vor abroga ... (vezi toată discuția)
Interzicerea autostopului (a.k.a. "ia-ma nene") Azorel2010 Azorel2010 Buna ziua, conform unui articol de pe un site, care am citit azi dimineata, stimatii parlamentari au reinnoit o lege privind transportul în regim de taxi ... (vezi toată discuția)