avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită LICITATIE IMOBIL EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

LICITATIE IMOBIL EXECUTARE SILITA

Am participat la o licitatie executare silita si am castigat licitatia. dar inca Am facut actul de adjudecare si am primit si pr vb de la licitatie. Am trecut pe ROL apt si astept inscrierea in CF.
Ideea este ca in apartament mai sunt bunuri si am vb. cu sotul (acesta nefiind proprietar) vechiului proprietar ( o doamna care nu este in RO) care mi-a dat o cheie si verbal mi-a comunica ca nu mai are nevoie de niciun bun.
Se poate ataca adjudecarea ? Care este termenul ?
Cum trebuie sa procedez ? Ce trebuie sa fac cu bunurile ? Le evaluez ? cine plateste evaluarea ? Nu vreau sa ma trezesc ca maine imi zice ca in apt erau cine stie ce bunuri .
Va rg sa ma ajutati cu un sfat.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: anemoni , utilizator 08:26, 15 Octombrie 2020
Inventariati bunurile.Faceti un proces-verbal cu martori si notificați proprietarul.
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
Antoanela Geaman, Avocat
Inventadierea o pot face eu imlreuna cu orice persoana sau trebuie prin executor/alte autoritati? notoficarea cum si de cine trebuie facuta? exista vreun model? multumesc
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
anemoni, utilizator
De preferat sa fiti asistata de un avocat.sa va întocmească si procesul-verbal si notificarea sa nu aveți probleme.
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
Antoanela Geaman, Avocat
Avocat sau executor judecatoresc. Cand intalnesc astfel de spete apelez la executor judecatoresc.
Mentionez ca m-am intalnit cu fostul proprietar care m-a dat cheia de la apt si mi-a spus verbal ca nu mai are nevoie de bunurile din casa, dar nu am facut niciun p vb de predare primire . Trebuia sa intocmesc vreun act ?
In aceste conditii cum trebuie sa procedez?
Ca sa ma "pun la adapost" m-am gandit sa intru impreuna cu un martor (eventual un vecin) in apt sa facem un pr vb in care ca inventariem bunurile.
Este suficient ?

Alte discuții în legătură

Act de adjudecare intocmit de judecator karmelika karmelika Buna seara! Am vazut astazi un titlu de proprietate constand intr-un act de adjudecare intocmit in baza unui proces-verbal de licitatie de catre un judecator ... (vezi toată discuția)
Apartament adjudecat la licitatie nicoleta1625 nicoleta1625 Buna ziua, In 17.07.2015 am participat la o licitaţie si am adjudecat un imobil. Pe 30.07.2015 urmează sa fac plata integrala. După achitarea integrala ... (vezi toată discuția)
Cum procedez cu avocat? cu executor? sau singur? Frinculescu Frinculescu Pe scurt: in urma cu o luna am cumparat un ap.prin licitatie publica de la o banca . Nu am avut parte de probleme contestatii sau alte aleea.Acum am ... (vezi toată discuția)