Am participat la o licitatie executare silita si am castigat licitatia. dar inca Am facut actul de adjudecare si am primit si pr vb de la licitatie. Am trecut pe ROL apt si astept inscrierea in CF.
Ideea este ca in apartament mai sunt bunuri si am vb. cu sotul (acesta nefiind proprietar) vechiului proprietar ( o doamna care nu este in RO) care mi-a dat o cheie si verbal mi-a comunica ca nu mai are nevoie de niciun bun.
Se poate ataca adjudecarea ? Care este termenul ?
Cum trebuie sa procedez ? Ce trebuie sa fac cu bunurile ? Le evaluez ? cine plateste evaluarea ? Nu vreau sa ma trezesc ca maine imi zice ca in apt erau cine stie ce bunuri .
Va rg sa ma ajutati cu un sfat.
Inventadierea o pot face eu imlreuna cu orice persoana sau trebuie prin executor/alte autoritati? notoficarea cum si de cine trebuie facuta? exista vreun model? multumesc
Mentionez ca m-am intalnit cu fostul proprietar care m-a dat cheia de la apt si mi-a spus verbal ca nu mai are nevoie de bunurile din casa, dar nu am facut niciun p vb de predare primire . Trebuia sa intocmesc vreun act ?
In aceste conditii cum trebuie sa procedez?
Ca sa ma "pun la adapost" m-am gandit sa intru impreuna cu un martor (eventual un vecin) in apt sa facem un pr vb in care ca inventariem bunurile.
Este suficient ?