avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum procedez cu avocat? cu executor? sau singur?
Discuție deschisă în Executare silită

cum procedez cu avocat? cu executor? sau singur?

Pe scurt: in urma cu o luna am cumparat un ap.prin licitatie publica de la o banca . Nu am avut parte de probleme contestatii sau alte aleea.Acum am inregistrat propietatea la ad.financiara,am depus actele pt.intabulare tot fara probleme.Problema mea vine in felul urmator: Cum intru in casa? De fostul propietar nu dau de nici o culuoare nici la adresa de domiciliu nici la telefon nici la ap. adjudecat.La adresa de domiciliu nu la vazut nimeni de 2 luni,la ap.adjudecat nu a trecut de asemenea din septembrie..In ap. adjudecat nu locuieste nimeni deci nu este vb despre o evacuare .Asadar cum intru in casa? Apelez la serviciile unui executor ? Intru insotit de un avocat? Sau alaturi de 2 martori ,administratorul si presedintele blocului ?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 11:51, 6 Mai 2011
Ma ajuta si pemine cineva cu sfat raspuns ceva?
Multumesc!
mergi la un executor judecatoresc. Pentru siguranta ta. Pentru ca in casa pot fi bunuri mobile si este bine sa fie un executor pentru ca le va inventaria. Asa nu iti va putea pune probleme in sensul ca i-au disparut bunuri din casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie imobil executare silita anemoni anemoni Am participat la o licitatie executare silita si am castigat licitatia. dar inca Am facut actul de adjudecare si am primit si pr vb de la licitatie. Am trecut ... (vezi toată discuția)
Pot evacua un imobil adjudecat la licitatie si cu politia? flash2000srl flash2000srl Am adjudecat un imobil prin licitatie publica de la un executor.Acesta a incheiat deja procesul de executare ,inainte de face evacuarea.Spune acum ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil IBrandusa IBrandusa Buna ziua, aveti idee din momentul primirii instiintarii executarii silite, cat dureaza pana la evacuarea din casa? Si daca e legal sa puna proprire si pe ... (vezi toată discuția)