avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort ..ajutati-ma va rog
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort ..ajutati-ma va rog

buna seara,

sunt in divort intentat de sotia mea, ea este de acord, iar eu nu sunt, in acest mod cat poate sa dureze? si ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:47, 23 Decembrie 2009
Atentie, simpla neprezentare nu atrage respingerea actiunii.Ba dimpotriva, trebuie sa va aparati .
de asemenea , aveti in vedere ca sotia poate reintroduce oricand o alta actiune de divort...deoarece motivele de divort sunt, practic inepuizabile:D
Casnicie cu forta nu se poate, insa este si dreptul dvs sa luptai pentru salvarea ei. Stiti care sunt motivele pentru care s-a ajuns in aceasta situatie, incercati sa le inlaturati ....
Si daca dovediti ca este cupla exclusiva a sotiei in desfacerea casatoriei, instanta va respinge cererea formulata....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul se poate pronunta fara acordul paratei marian-cristinel marian-cristinel Am si eu o nelamurire, motiv pentru care as dori ca prin intermediul celor care cunosc legea ami raspunde si mie.Doresc a divorta iar actuala sotie nu este de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez ValentinBunea22 ValentinBunea22 Ce procedura de divort as putea sa folosesc pentru a divorta de sotie cu care nu ma mai inteleg si ne certam din orice? Avem o fetita impreuna de 1 an si ... (vezi toată discuția)