avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am avut un cont de Glovo si m-am abonat la serviciul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am avut un cont de Glovo si m-am abonat la serviciul lor de PRIME. ...

Am avut un cont de Glovo si m-am abonat la serviciul lor de PRIME. Dupa cateva luni am cerut rezilierea abonamentului si ei refuza. Eu le trimit solicitari scriese si ei imi spun sa reziliez singura din aplicatie, desi le-am zis din start ca nu mai am aplicatia, parola si nici numarul de telefon. I-am contactat de pe emailul din cont, le-am dat numele si IBAN-ul si primesc acelasi raspuns stas de la ei, sa fac singura din aplicatie. Am facut sesizare scrisa la protectia consumatorului, insa aceasta companie pare sa nu opereze in Romania deci nu cred ca e de competenta lor. Ce pot face sa scap de abonament ?
Cel mai recent răspuns: Sub zero , utilizator 13:21, 7 Februarie 2023
abonarea ati facut-o din aplicatie?
da. altfel nu se poate. firma asta nu exista decat online.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca inteleg bine, doar aplicatia va permite autentificarea. daca termenii utilizarii prevad ca singurul mod de a termina abonamentul e aplicatia, nu e nimic de facut.
practic vorbind, inchideti-va contul bancar
Asa am patit si eu am cerut sa ma dezabonez si nu au vrut deloc sa ma ajute. Le-am spus ca nu resusesc sa dezabonez si mi-au spus ca nu ma pot ajuta adica cum ma tineti asa sa platesc bani ca vreti voi. Am fost la banca si le-am povestit ce s-a intamplat si am blocat cardul si am cerut altul. Asa ca le-am dat si eu tzeapa la astia de la glovo sa mai ia ciuciu bani de la mine. Concluzia e nu va abonati la glovo prime ca va ia banii si nu va lasa sa dezabonati sunt niste escroci.
Si eu am vazut ca am abonament Glovo Prime desi nu imi amintesc sa fi facut acest abonament. Chiar nu exista nici o solutie sa i opreasca cineva? Probabil daca ai aplicatia descarcata te aboneaza fara sa stii.

Alte discuții în legătură

Buna ziua - abonament scribd rebevl rebevl Am si eu o intrebare m am inscris pe scribd.com acum vreo 4 luni , am descarcat un referat si de atunci imi i a lunar 40 si ceva de lei ... ieri am inchis ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia ... Chertitaflaviu Chertitaflaviu Buna ziua! Ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia că nu există soluții legale în timp real pt a remedia o problema destul de grava in ... (vezi toată discuția)