avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dețin un PFA de mulți ani, și de curând am fost ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dețin un PFA de mulți ani, și de curând am fost numit primar

In caz ca deții un PFA de mulți ani, și de curând ai fost numit primar al unei comune, ce poți face cu acest PFA? De dizolvat nu se poate pentru ca exista credite și bunuri pe acest PFA. Ce ma sfătuiți sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Ii puteti suspenda activitatea...


Cornel Vasile a scris:

Ii puteti suspenda activitatea...

Pentru a suspenda activitatea trebuie sa plătesc toate creditele din firma . Ceea ce pe aceasta vreme nu se poate. Alt sfat?
Bună ziua,
Puteti cesiona contractele de credit (sa gasiti un terta persoana care sa accepte sa preia datoriile), iar apoi dizolvarea pfa, astfel incat sa evitati o situatie de incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune sau vanzare firma flower_eu_ele flower_eu_ele Buna, asi vrea sa va intreb. am o firma infiinatata in 2008,fara activitate pana in mai 2009, de atunci suspendata pentru 3 ani. am depus doar decl.fara ... (vezi toată discuția)
Renunțare la srl fără datorii: vânzare, suspendare sau radiere? vrlmtr vrlmtr Buna ziua. Sunt asociat unic intr-un SRL infiintat in 2008. Firma a avut activitate pana in prezent, nu are datorii nu este platitoare de tva, este ... (vezi toată discuția)
Cesionare start-up Lenabubu Lenabubu Salutare tuturor! Am o societate infiintata in 2018 prin programul start-up. Din pacate, nu ma mai pot ocupa de ea si as vrea sa o cesionez legal. Firma are ... (vezi toată discuția)