avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bunaseara, o informație privind fiscalul unei ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bunaseara, o informație privind fiscalul unei mașini. Am vândut ...

Bunaseara, o informație privind fiscalul unei mașini. Am vândut mașina care era pe numele meu, dar la primărie nu îmi da fiscalul deoarece soțul are de plătit niște amenzi. Dacă atestatul fiscal e pe numele meu, de ce nu se poate?

Alte discuții în legătură

Amenda Andreeavincenzo Andreeavincenzo Bunaseara am avut o masina inscrisa in Romania dar o foloseam in Italia stand aici...cum pot vedea daca are amenzi si cum sa le platesc masina fiind pe numele ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu certificat de atestare fiscala cu datorii pe numele sotului rroxica rroxica buna ziua am o masina pe numele meu si am vandut-o unui om din alt oras, urmand sa facem schimb de certificare de atestare fiscala am fost la primarie pt ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala ramybugh ramybugh Buna ziua am si eu o nelamurire! Am cumparat recent o masina de la niste tipi care nu erau proprietarii masini din acte doar pe hartiile de vanzare ... (vezi toată discuția)