avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda

Bunaseara am avut o masina inscrisa in Romania dar o foloseam in Italia stand aici...cum pot vedea daca are amenzi si cum sa le platesc masina fiind pe numele cumnatului meu si acum nu o mai folosesc de loc in caz ca vrea sa o vanda vreau sa am aceasta informatie
Cel mai recent răspuns: Andreeavincenzo , utilizator 20:23, 29 Martie 2020
Proprietarul masinii poate verifica asta. Sa intrebe la serviciul de taxe si impozite de la primaria din localitatea de domiciliu daca are amenzi pe numele lui. Amenzile se dau persoanelor, nu masinilor. Si orice amenda neplatita este trimisa un debit la primaria respectiva.
Sotul meu a luat aici in Italia o amenda si nu a platit o dar i a venit pe numele cumnatului meu in Romania ca el e proprietar...deci eu amenda tre s o platesc aici in Italia sau in Romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)
O amenda achitata....... o cerere de poprire a banilor dupa.... nyikon_17 nyikon_17 in noiembrie anul trecut am vrut sa imi vand autovehiculul propriu. nu am putut face acest lucru pana in momentul in care nu eram pe zero la financiar. toate ... (vezi toată discuția)
Refuzare înregistrare fiscal auto primarie Andreyas86 Andreyas86 Buna ziua, mă aflu în situația de a nu putea înregistra fiscal pe numele meu o masina datorită unei amenzi,si o să vă descriu situatia.Am cumpărat o ... (vezi toată discuția)