avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ordinul ANRE 178/2020 racordare la gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ordinul ANRE 178/2020 racordare la gaze

Buna seara, doresc sa ma racordez la sistemul de distributie al gazelor naturale conform ordinului ANRE 178/2020 insa nici un distribuitor din regiunea mea nu este de acord sa respecte acest ordin practicand in continuare tarifele vechi pentru lucrarile de racordare - bransare, tarife ce se platesc in conturile firmei lor. Cererea mea a fost depusa acum 5 zile in urma, am platit costurile aferentei analizelor dar ei imi comunica ca trebuie sa suport toate costurile lucrarilor chiar daca sunt la o distanta sub 2000m de conducta de gaz intr-o zona unde vecinii au gaz necesitand doar o conducta de aprox. 200 metri lungime. I-am contactat telefonic si mi-au zis in prima faza ca nu stiu nimic de acest ordin iar cand am insistat mi-au zis ca este prea nou si abia lunile viitoare poate se va pune in practica deoarece nu a fost publicat in Monitorul Oficial sau ca nu sunt prevazute norme clare in acel ordin. Mie m-i se pare o minciuna si din acest motiv va cer voua sfatul plus ca nu stiu cum sa procedez.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
bepoveda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 22 Octombrie 2020
Sesizati ANRE in scris cu nr. de inregistrare/ data mentionand obiectiunile firmelor.
Semnalati ANRE si OPC, angajati un avocat si inregistrati o plangere pe administrativ la registratura judecatoriei de care apartineti, recuperati-va taxa inapoi.
Ordinul nr. 178/2020 pentru aprobarea Regulamentului privind racordarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale a fost publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 942 din 14 octombrie 2020 si este in vigoare de la 14 octombrie 2020
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut ... Janina71 Janina71 Buna ziua! Fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut într-un bloc nou, iar în luna octombrie a depus o cerere de branșare la rețeaua de gaze, dar ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Despagubire investitori conducta gaze as dori sa stiu daca investitorii ... Dor77 Dor77 Despagubire investitori conducta gaze As dori sa stiu daca investitorii unei conducte de gaze sunt obligati de lege sa emita factura fiscala pentru ... (vezi toată discuția)