avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Tatal meu a murit acum vreo 6 luni, mama ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Tatal meu a murit acum vreo 6 luni, mama lucreaza ...

Buna ziua! Tatal meu a murit acum vreo 6 luni, mama lucreaza in italia, ea fiind plecata la minca am trecut acum vreo luna sa verific apartamentul unde locuiau si am gasit cateva facturi de la rcs&rds pe care tatl meu avea abonament...nu am stiut nici eu nici mama de acel abonament. Am sunat la rcs&rds si le-am spus ca sa rezilieze contractul pe care il avea cu tatal meu deoarece a decedat. Mi-au spus sa le trimit pe mail certificatul de deces. Le-am trimis si apoi ma suna da imi spuna ca trebuia sa ii anunt pana in 30 de zile dupa survenirea evenimentului si ca sa ma duc sa achit ca oricum creantele vor fi transferate catre mostenitori. Ce se poate face? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:06, 17 Octombrie 2020
platiti ca banuiesc ca nu e suma mare si inchideti abonamentul.
Daca tata nu avea bunuri, puteti refuza mostenirea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator
Nu e vorba de plata. Mi-au spus ca trebuia sa ii anunt pana in 30 de zile de la deces. Ce se intampla daca ii anuntam pana in 30 de zile? Nu mai era nevoie sa platesc? Si suma nu este chiar mica, apare cu un smartphone luat in rate de care nu stim nimic. Avea un telefon clasic cu butoane.
nu mai plateati abonamentul, telefonul, da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila rcs&rds TudoracheCreola TudoracheCreola Buna ziua, am nevoie de un sfat: in luna februarie am achizitionat un telefon impreuna cu un abonament de la RCS&RDS. Telefonul a fost achizitionat in rate pe ... (vezi toată discuția)
Datorie rds-rcs pe locatie si nu pe persoana fizica mariusvoicu mariusvoicu Buna ziua! In luna iulie 2014, am achizitionat un apartament in Bucuresti. Persoana care a locuit in respectivul apartament(proprietarul de drept) a decedat ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)