gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

iar daca suma estimata este mai mare de 100 ron banii trebuiesc sa imi fie inapoiati in cont.
 smkdth 
	    	Utilizator

smkdth 
	    	Utilizator	    

smkdth, utilizator
 smkdth, utilizator 	
			 smkdth 
	    	Utilizator

smkdth 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Estimarea este
~ final discuție ~
 Larisa1998	                   

Locuiesc langa Timisoara, la casa , si recent am primit regularizarea , in valoare de 70.000 de lei. Cum este posibil ca , doua calorifere pe curent , cateva ... (vezi toată discuția)
	                    Larisa1998	                   

Locuiesc langa Timisoara, la casa , si recent am primit regularizarea , in valoare de 70.000 de lei. Cum este posibil ca , doua calorifere pe curent , cateva ... (vezi toată discuția)

cosnel	                   

La data de 05.05.2019 am primit pe e.mail factura ENEL de regularizare in valoare de 9743,81 lei pentru locul de consum unde sunt titular contract. Intrucat ... (vezi toată discuția)
	                    cosnel	                   

La data de 05.05.2019 am primit pe e.mail factura ENEL de regularizare in valoare de 9743,81 lei pentru locul de consum unde sunt titular contract. Intrucat ... (vezi toată discuția)

cesna1001	                   

Buna,am primit acum doua zile o factura enel de regularizare indicand o suma mare de platit cu o perioada de facturare de 18 luni. Precizez faptul ca eu din 6 ... (vezi toată discuția)
	                    cesna1001	                   

Buna,am primit acum doua zile o factura enel de regularizare indicand o suma mare de platit cu o perioada de facturare de 18 luni. Precizez faptul ca eu din 6 ... (vezi toată discuția)