george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

Andrab07 
	    	Utilizator

Andrab07 
	    	Utilizator	    

Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

Este necesara detinerea unei case de marcat. [...]
 Iulian MANEA, Contabil
 Iulian MANEA, Contabil 	
			 george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Ofelia72	                   

Bună dimineața. În 6 august am înființat un PFA. Am depus declarația unică, dar nu știu ce trebuie să fac în continuare în legătură cu ANAF-ul? ... (vezi toată discuția)
	                    Ofelia72	                   

Bună dimineața. În 6 august am înființat un PFA. Am depus declarația unică, dar nu știu ce trebuie să fac în continuare în legătură cu ANAF-ul? ... (vezi toată discuția)

Mariana1967	                   

Am infiintat un PFA , as vrea sa stiu de ce registre am nevoie pentru a fi in legalitate. Multumesc.  (vezi toată discuția)
	                    Mariana1967	                   

Am infiintat un PFA , as vrea sa stiu de ce registre am nevoie pentru a fi in legalitate. Multumesc.  (vezi toată discuția)

zorpika	                   

Hey, am resusit sa imi deschid un PFA si am nevoie de ajutorul vostru. :) Cine stie  ce  am nevoie mai departe , gen  : chitantier , registru , stampila etc.? ... (vezi toată discuția)
	                    zorpika	                   

Hey, am resusit sa imi deschid un PFA si am nevoie de ajutorul vostru. :) Cine stie  ce  am nevoie mai departe , gen  : chitantier , registru , stampila etc.? ... (vezi toată discuția)