avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Trimitere judecata pentru neplata penalizare contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Trimitere judecata pentru neplata penalizare contract

Trimitere judecata pentru neplata penalizare contract.am stat cu chirie și din multe motive a trebuie sa reziliez contractul mai devreme . Am discutat cu proprietarul și a fost de acord , ca pot elibera mai devreme , cu 2 zile înainte de eliberare m a sunat sa mi spună ca nu respect contractul și ca o sa ma dea în judecata. am primit o înștiințare ca trebuie sa achit o penalizare de 500 euro specificată in contract. S au spart țevi și una din camere au fost inundate , nu am putut sa o folosesc proprietarul rezolvând problema dupa aproximativ 2 luni , mi am gasit masina blocata de mai multe ori de vecini , am și o plângere facuta la politie ca nu am putut sa o folosesc, întreținerea pt acest apartament era exorbitant de mare , contoarele erau la comun cu celelalte apartament dar eu plăteam cel mai mult, calcul făcut în program Excel, când ontrebam cum s a calculat dna s hiba discuția sau zicea ca o sa gasesca alta metoda .in luna mai am plătit 1040 lei pt 2 adulți și 2 copii .
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2020
brenda-patricia1, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:21, 20 Octombrie 2020
Toate aceste amănunte pot sa aiba dau nu relevanță în funcție de clauzele contractuale.Simplele amenințări nu au nici o valoare doar daca primiti de la instanta o cerere de chemare în judecată discutați cu un av pt a va formula aparari în funcție de argumentele invocate de dvs.
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui reclamam furtul la apometrele de apa rece? Sopheeah Sopheeah Buna ziua, In scara blocului in care locuim, vecinii de la parter consuma maxim 2mc de apa rece pe luna, iar noi, restul locatarilor platim pierderile la ... (vezi toată discuția)
Impartire cheltuieli reparatie tevi casa cu apartamente paulc3 paulc3 Buna ziua, Tocmai am devenit proprietarul apartamentului de la etajul unei case cu un singur etaj, la parter fiind un alt proprietar. Asa s-a impartit casa, ... (vezi toată discuția)
Incalcarea contractului de inchiere, garantie, facturi. a.vram.l a.vram.l Am reziliat un contract de inchiriere imobil -am anuntat verbal pe 22 decembrie ca vreau sa parasesc locuinta pe 31 ianuarie. La momentul acela, uitasem de ... (vezi toată discuția)