avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La inchirierea unei cladiri de la un lichidator cui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La inchirierea unei cladiri de la un lichidator cui revine obligatia ...

La inchirierea unei cladiri de la un lichidator cui revine obligatia de a efectua repartii de intretinere a cladiri respective , in aceasta situatie se aplica Legea locuinței nr. 114/1996

Alte discuții în legătură

Scutirea impozitului pe cladiri ! desprelegi desprelegi Comform legi proprietati si a codului fiscal in vigoare exista o baza legala de scutire a impozitului pe cladire in cazul in care o constructia este noua ... (vezi toată discuția)
Amenda de la directia de sanatate publica pentru apartament inchiriat mihaelamariaana mihaelamariaana Am un apartament inchiriat cu contract declarat la Directia de taxe si impozite locala. Chiriasul s-a dovedit a fi un om murdar, a facut o mare mizerie, bagaje ... (vezi toată discuția)
Schimbarea mod de calcul al impozitului pe cladiri?!! nicusorilinca nicusorilinca buna seara ...cu permisiunea dvs, in cazul in care un bun imobil,aflat in proprietatatea unei persoane juridice, este inchiriat unei persoane fizice, se poate ... (vezi toată discuția)