avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara. Proces cu Casa de Pensii pentru salariul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara. Proces cu Casa de Pensii pentru salariul in acord ...

Buna seara. Proces cu Casa de Pensii pentru salariul in acord castigat in prima instanta de catre mine mine. Casa de pensii imi elibereaza o noua decizie de pensionare dar in urma calculelor dumnealor rezulta un punctaj mai mic si cred ca si o pensie mai mica. Intre timp Casa face recurs la Curtea de Apel unde urmeaza sa se stabileasca data judecarii recursului. Intrebare: Daca ramane un punctaj mai mic ce pensie ramane in plata, cea avuta pina la proces sau se va mai calcula incaodata dupa decizia finala a Curtii de Apel si aia v_a ramane in plata ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:52, 25 Octombrie 2020
Va ramane in plata ultima decizie emisa de Casa de pensii...
Multumsc. Deci nu ramane in plata suma mai mare ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, deoarece acea decizie a fost modificata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 decizii de pensionare pentru limita de varsta c  a c a Am o decizie de pensionare pentru limita de varsta , cu reducereea varstei de pensionare in plata cu incepere din data de 09.01.19. Mentionez ca 09.07.18 am ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ( mama a trei copii ) urcan olimpia urcan olimpia Buna ziua va rugam sa ne ajutati in urmatoarea problema : mama mea este nascuta in 04.04.1955 si are un stagiu de cotizare de 30 ani si 6 luni conformdatelor ... (vezi toată discuția)
Foarte important 2 simpatyk simpatyk Uitati cum sta treaba.Eu am depus la casa de pensii dolj adeverente cu salari si cu sporul de vechime ca am castigat salarii mai mari ca cele anscrise an ... (vezi toată discuția)