avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atestat de intreprindere sociala daca sunt un SRL cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atestat de intreprindere sociala daca sunt un SRL cu asociat unic?

Buna ziua,
ma incadrez in obtinerea unui atestat de intreprindere sociala daca sunt un SRL cu asociat unic?
Din anumite surse am inteles ca trebuie un anumit numar de asociati, insa in legea 219/2015 si normele metodologice nu am gasit specificat acest lucru.
multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:24, 23 Octombrie 2020
g) orice alte categorii de persoane juridice care respectă, conform actelor legale de înfiinţare şi organizare, cumulativ, definiţia şi principiile economiei sociale prevăzute în prezenta lege.
trebuie sa respectati principiile si documentati respectarea lor si sa obtineti atestatul, bineinteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare/preluare srl pe ong emm8392 emm8392 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista anumite elemente specifice deosebite pe care ar trebui sa le avem in vedere daca dorim sa infiintam un srl (sau sa ... (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Ca intrepeindere individuala pot opta pentru imp. 3% ? artyxxl artyxxl Buna ziua, Problema mea e ca astazi am fost la anaf, sa (re)trec pe impozitul de 3 % , la care mi s-a raspuns ca nu sunt persoana juridica si ca nu pot adera ... (vezi toată discuția)