avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. O sa va spun cateva cuvinte despre situatia ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. O sa va spun cateva cuvinte despre situatia in care ...

Buna ziua.
O sa va spun cateva cuvinte despre situatia in care ma aflu cu gandul de a gasi o solutie. Lucrez in vanzari (prestari servicii) si am parte de un client care imi refuza/evita sa-mi faca plata. Tin sa mentionez ca in urma unor discutii verbale, mesaje text pe whatapp/mail cat si transmiterea ofertei/contractului am prestat jumatate din intelegerea noastra. In urma unei situatii de lucrari, m-am prezentat la usa respectivului pentru a-mi cere dreptul (plata) aferenta. In acel moment am aflat ca respectivul nu a semnat contractul si de vreo 2 luni se intinde la vorba, dar nici urma de contract semnat sau vreo plata. Ce as putea sa fac? Cui ar trebui sa ma adresez? As avea vreun castig de cauza fara contract?
Multumesc.
O metoda este sa apelati la serviciile unui avocat. Medierea e exclusa, ce sa mediati?! A doua metoda nu v-o pot spune, dar o banuiti!
Buna ziua ,

In prealabil litigiului, notificati l prin avocat.

In notificare, precizati ca persoana actionata in instanta va putea fi obligata la cheltuieli de judecata, reprezentate de onorariu de avocat, taxa judiciara de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere litigii de muncã JimmyNT JimmyNT Pentru a obliga primăria comunei să-mi deconteze cheltuielile de transport restante trebuie să apelez la şedinţa de informare asupra medierii? Dacă da, ... (vezi toată discuția)
Lipsa medierii si judecata cauzei CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In conditiile in care partile se prezinta la informarea cu privire la avantajele medierii dar nici una dintre ele nu platesc onorariul mediatoriului inseamna ... (vezi toată discuția)
onorariu mediator pentru litigiu apartament balan-ana balan-ana buna ziua, vreau sa fac un contract de mediere prin care sa sting un litigiu pt un apartament. deja m-am inteles cu partea adversa pe cale amiabila dar ... (vezi toată discuția)