avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ,am o nelămurire privind legea 147 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ,am o nelămurire privind legea 147 /2020...daca eu ...

Buna ziua ,am o nelămurire privind legea 147 /2020...daca eu sunt cadru medical ,sotul lucreaza la privat ,de ce nu primesc bani pentru orele libere care nu-mi pot fi date ,atata timp cat copiii fac scoala online ?Au zis ca primesc acesti bani doar cei a caror sot lucreaza tot la stat.Unde e logica ?Copiii nostri au alt regim?Legea nu stipuleaza acest lucru ...ci se specifica ca sotul trebuie sa aiba venit ,sa lucreze ,indiferent ca e la stat sau la privat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 27 Octombrie 2020
Pentru a beneficia de acea majorare, sunt mai multe conditii de indeplinit in OUG nr.147/2020 ...
Pe mine ma intereseaza doar daca specifica in lege acest lucru ,cum ca ambii parinti trebuie sa lucreze la stat pentru a beneficia de acesti bani.O zi frumoasa !
Nu scrie asa ceva in lege ,....se aplica tuturor salariatilor , cu exceptia celor mentionati in actul normativ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 147/2020 cine se încadrează pentru a primi bani? Filip Adiel Filip Adiel Buna ziua! Sunt medic dentist la privat iar soția lucreaza la un spital de Stat. Ea a facut cerere catre angajator pentru a primi cei 75% din venit pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara, prezint urmatoarea situatie: eu (mama) lucrez in ... Emilia Mariana Emilia Mariana Buna seara, Prezint urmatoarea situatie: eu (mama) lucrez in sistemul medical de stat,copilul meu are cursurile suspendate la scoala,sotul lucreaza in sistem ... (vezi toată discuția)
De ce angajatii din institutiile publice sanitare nu beneficiaza ... rodicadin rodicadin De ce angajatii din institutiile publice sanitare nu beneficiaza de ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 147 din 27 august 2020?Caz concret 2 copiii minori cu scoala ... (vezi toată discuția)