avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 1 an si 2 luni de la pronuntare si nu s-a motivat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

1 an si 2 luni de la pronuntare si nu s-a motivat hotararea

Buna ziua.

Am urmatoarea situatie: In cadrul un proces civil/comercial, dupa fond s-a facut apel la Tribunalul specializat. Am castigat apelul si s-a acordat termen de 30 de zile pentru recurs de la comunicarea motivarii. Acum apare problema: a trecut un an si aproape 2 luni de la pronuntare si nu s-a redactat motivarea.

Am facut intre timp 2 solicitari de urgentare, dar pare ca au fost ignorate. Am vreo varianta in afara de a sta si a astepta? As mai putea face ceva?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2020
Alex28, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:13, 27 Octombrie 2020
Daca apelați la un av v-ar fi invatat sa faceti mai multe încercări,memoriu la conducerea instanței,contestație privind tergiversarea procesului ,memoriu la CSM ,etc.
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă ... Adi Lungu Adi Lungu Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă - judecătorie de sector - , trebuie să trimită părților motivarea soluției? Mă ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca de 5 ani SerbanMariusRow SerbanMariusRow Buna ziua, O sa incerc sa sintetizez foarte pe scurt pentru a putea primi cele mai utile sfaturi. In anul 2012 am contestat o decizie de concediere ce a ... (vezi toată discuția)
Exista un termen pentru formularea motivarii? gpestean gpestean Buna ziua. Am avut un proces pentru care s-a dat hotararea in luna iulie 2018. De atunci tot asteptam motivarea. Am facut reveniri, fara niciun rezultat. ... (vezi toată discuția)