avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ultimele "noutati" din politica interna
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ultimele "noutati" din politica interna

Base a recunoscut ca a "impins" copilul.
Guvernul a trecut.
Hasotti a votat pentru. ( attn. Mihai Grigore)
Pentru asta am fost la vot.
Pentru asta am fost la vot?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:39, 24 Decembrie 2009
Acu recunoaste ca l-a impins usor , iar maine-poimaine ca l-a batut de l-a umplut de sange ! =D>
Intr-o tara in care sunt la loc de cinste proverbe precum:"Bataia e rupta din rai" sau "Unde dau parintii creste"...ce rost are sa continuam la nesfarsit cu un gest la nervi?

@adutescu- Chiar daca Puiu Hasotti a votat guvernul asta nu inseamna ca nu sunt in opozitie! Una este una , iar alta este alta! Dar asta este o mai veche meteahna a romanilor: interpretarea in extenso!B-)

@Romania_Inedit- "Tara arde si baba se piaptana!"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Eu cu cine votez? stelarman stelarman Varianta unui puscarias Nici nu stau sa ii ascult, Ca oricum sunt mitocani. Dau un vot cui da mai mult ! …si i-au dat …vreo zece ... (vezi toată discuția)
Cum vom reactiona dupa alegerea presedintelui? Adriantot Adriantot Mai sunt doar cateva ore pana cand vor fi date public estimarile din sondaje. Fac un apel catre toti membrii forumului care au discutat aici, sustinand pe ... (vezi toată discuția)