avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna dimineata! Am trimis foto cv si CI , intr-un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna dimineata! Am trimis foto cv si CI , intr-un anunt de angajare. ...

Buna dimineata!
Am trimis foto cv si CI , intr-un anunt de angajare.
La scurt timp am vazut ca anuntul nu mai era activ.
Se pot folosi datele mele din CI in vederea obtinerii unor imprumuturi?
Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata!
Anuntul l-am gasit pe publi24.
Sunt constienta ca am facut o greseala, dar disperarea de a gasi un job, mi-a intunecat judecata, in acel moment.
Multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Am avut un caz similar in urma cu aproximativ 2 ani.

O sa detaliez pe scurt ce s-a intamplat.

In urma cu aproximativ 2 ani, cautam sa cumpar un autoturism. Am gasit pe site-urile de specialitate un anunt cu un pret semnificativ mai mic fata de media pietei.
Am contactat detinatorul anuntului si mi-a spus ca este din Republica Moldova si daca vreau autoturismul ne putem intalni la granita.
Partea interesanta, mi-a trimis o copie de pe buletin si si-a contruit o intreaga identitate falsa cu date reale.
Ulterior am contactat pe Facebook o tipa care spunea ca este fiica lui si mi-a spus ca totul este un fals, ca a aplicat pentru un job in Bucuresti, i s-au cerut datele personale ale ei si ale parintilor.

Asa ca mare atentie in divulgarea datelor personale.

Buna ziua,

Retragerea consimțământului ar trebui să se poată realiza la fel de ușor ca și acordarea acestuia. Dacă se retrage consimțământul, societatea/organizația dvs. nu mai poate prelucra datele.

Odată retras consimțământul, societatea/organizația dvs.trebuie să se asigure că datele sunt șterse, dacă nu există un alt temei juridic al prelucrării (de exemplu, cerințe privind stocarea sau faptul că prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea contractului).

Dacă datele se prelucrau în mai multe scopuri, societatea/organizația dvs. nu mai poate utiliza datele cu caracter personal pentru acea parte a prelucrării pentru care a fost retras consimțământul și nici pentru vreun alt scop, în funcție de natura retragerii consimțământului.

Asadar, va puteti exercita dreptul la rectificare a datelor furnizate, conform GDPR.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil furt de identitate ??? ContSters370135 ContSters370135 Buna ziua ! Ma numesc Marius, sunt somer, sunt din Iasi si am si eu o problema legata de un \'\'posibil\'\' furt de identitate . Am sa va relatez mai jos, ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Elisabeta C. Elisabeta C. Buna, Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, e incalcata ... (vezi toată discuția)
Este legal? - retragere greoaie de pe site de matrimoniale Este legal ca un sait de matrimoniale pe care mi-am facut cont ,sa nu pot sterge contul decât daca trimit un fax cu explicații de ce vreau sa sterg contul si ... (vezi toată discuția)