ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

Marius Zaharia 
	    	Avocat

Marius Zaharia 
	    	Avocat	    

ion-alin 
	    	Utilizator

ion-alin 
	    	Utilizator	    

allissa 
	    	Utilizator

allissa 
	    	Utilizator	    

Pentru ca nu am stiut ( art.361,al.1 CPP) ca sentintele penale nu se trimit acasa,am ratat recursul. Astfel ordonanta procurorului ramane in picioare. Se mai poate ataca in vreun fel ,invocand diverse motive ?
~ final discuție ~
 pici80	                   

la ce fel de infractiuni sunt 2 cai de atac? (apel si recurs)
am avut mai multe procese (inselaciune) dar intotdeauna am avut o singura cale de atac,adica ... (vezi toată discuția)
	                    pici80	                   

la ce fel de infractiuni sunt 2 cai de atac? (apel si recurs)
am avut mai multe procese (inselaciune) dar intotdeauna am avut o singura cale de atac,adica ... (vezi toată discuția)

codulmuncii	                   

Buna ziua.
Am castigat in fond anularea incetarii c.i.m.
Dupa pronuntare, a doua zi intimata a dispus de buna voie reintegrarea, insa fara plata salariilor ... (vezi toată discuția)
	                    codulmuncii	                   

Buna ziua.
Am castigat in fond anularea incetarii c.i.m.
Dupa pronuntare, a doua zi intimata a dispus de buna voie reintegrarea, insa fara plata salariilor ... (vezi toată discuția)

george_puchiu	                   

nelămurire mea constă în interpretarea art 361 alin. (1) lit a) Cod  procedură penală, articol reglementat prin legea 202/2010 și care statuează că ... (vezi toată discuția)
	                    george_puchiu	                   

nelămurire mea constă în interpretarea art 361 alin. (1) lit a) Cod  procedură penală, articol reglementat prin legea 202/2010 și care statuează că ... (vezi toată discuția)