avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Poate un expert de la Comisia Nationala a Monumentelor ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Poate un expert de la Comisia Nationala a Monumentelor Istorice, ...

Poate un expert de la Comisia Nationala a Monumentelor Istorice, sa evalueze si declare o casa, monument istoric, fara documente care sa ateste vechimea casei?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:20, 30 Octombrie 2020
depinde de situație.nu poate actiona discreționar.trebuie vazut exact cazul
Trebuie sa precizeze documentele si legislatia avute in vedere la efectuarea expertizei.
Evaluarea nu se face doar uitandu-te la o casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluator monument istoric aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Pentru evaluarea financiara in vederea cumpararii a unui imobil monument istoric clasat in grupa B, de ce fel de evaluator am nevoie? Cu ce fel de acreditari? (vezi toată discuția)
Inlocuire geamuri la casa monument istoric GermanAlex GermanAlex Detin o casa monument istoric in centrul Brasovului. Exteriorul este reparat dar geamurile si ramele de la geamuri sunt in ultimul hal de degradare (lemnul e ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara - procedura intocmire ice21 ice21 Buna ziua! In timpul casatoriei am inceput constructia unei case, sotul a plecat de acasa, si pt ca banii care spunea el ca i-a investit in casa nu ieseau ... (vezi toată discuția)