avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

codul penal

cum se aplica legea in cazul in care sunt acuzata de trafic de droguri si sunt nevinovata si il bag procurori tap ispasitor pe prietenul meu??? va rog dc puteti sa ma ajutati a ies din aceasta incurcatura in care ue un aprsonal am intrat nevinovata
Cel mai recent răspuns: Gorjeanu George , Mediator 03:41, 30 Decembrie 2009
Va aflati intr-o situatie pe cat de complicata,pe atat de delicata,situatie in care cu acordul dvs.,dar si cu ajutorul unui avocat de calitate trebuie sa luati niste hotarari care probabil vor avea un oarecare impact in viata dvs Deci,dupa consultarea cauzei de catre avocatul pe care il veti alege,impreuna cu acesta veti lua cu inteligenta o serie de masuri care trebuiesc foarte bine cantarite
aida23 a scris:

cum se aplica legea in cazul in care sunt acuzata de trafic de droguri si sunt nevinovata si il bag procurori tap ispasitor pe prietenul meu??? va rog dc puteti sa ma ajutati a ies din aceasta incurcatura in care ue un aprsonal am intrat nevinovata

Daca dvs sustineti ca sunteti nevinovata, si poate chiar sunteti nu stiu-nu cunosc si nu ma pot pronunta in cazul de fata.; va sugerez sa va sustineti nevinovatia temeinic luand legatura cu un avocat,caruia ii expuneti spusele si dovezile dvs.. acum eu mai curios din fire.. sunt curiios cand sustineti ca sunteti nevinovata..pe ce va bazati? cand va referiti ca ati intrat nevinovata in toata povestea la ce poveste va referiti mai exact, daca ati putea sa detaliati putin mai mult povestea ar fi in avantajul dvs. Iar noi vom intelege mai bine speta in cauza.
sa auzim de bine,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in penal bitu bitu Am nevoie urgenta de un avocat ,cu experienta in penal,care ma poate ajuta intr-un dosar de delapidare,fals si uz de fals. Rog o recomandare serioasa. (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)