ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

vivi23ro 
	    	Utilizator

vivi23ro 
	    	Utilizator	    

Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

aritim	                   

Buna ziua,

De curand am aflat de la o mamica care s- a intors la lucru dupa ce a stat 1 an   acasa cu copilul in concediu de crestere a copilului ca ... (vezi toată discuția)
	                    aritim	                   

Buna ziua,

De curand am aflat de la o mamica care s- a intors la lucru dupa ce a stat 1 an   acasa cu copilul in concediu de crestere a copilului ca ... (vezi toată discuția)

pedro72	                   

Poate fi platit concediul de odihna neefectuat in timp ce salariatul este in concediu prenatal si urmeaza sa intre in concediu pentru cresterea si ingrijirea ... (vezi toată discuția)
	                    pedro72	                   

Poate fi platit concediul de odihna neefectuat in timp ce salariatul este in concediu prenatal si urmeaza sa intre in concediu pentru cresterea si ingrijirea ... (vezi toată discuția)

naxy34	                   

lucrez din1992,am stat in concediu de maternitate 2 ani,am avut si concediu fara plata6 luni de zile.vreau sa-mi spuneti  daca la calculul vechimii si a ... (vezi toată discuția)
	                    naxy34	                   

lucrez din1992,am stat in concediu de maternitate 2 ani,am avut si concediu fara plata6 luni de zile.vreau sa-mi spuneti  daca la calculul vechimii si a ... (vezi toată discuția)